skip to Main Content
Long John's tuinhuis

Het Tuinhuis is een prachtig gerenoveerd historisch pandje dat uitkijkt op de gracht, de Stadstuin en het Krankeledenplantsoen.
In de winter brandt hier de open haard en in de zomer zit je heerlijk op het aangrenzend terras aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren. Het Tuinhuis is onderdeel van Long John’s Pub en in principe gewoon open om heerlijk te zitten, maar kan ook afgehuurd worden voor als je iets speciaals te vieren hebt.

Verhuurmogelijkheden
Long John’s Tuinhuis is een knusse ruimte met historische allure, ideaal voor een bijzondere viering van je verjaardag, bruiloft of andere gelegenheid. Wij zijn een officiële trouwlocatie! Voor besloten gelegenheden wordt de eigen entree aan de voet van de Onze Lieve Vrouwentoren gebruikt.

Het Tuinhuis heeft een binnenruimte van 50m2 en een eigen terrastuin aan de gracht. In de binnenruimte kunnen staand tot 50 personen, en zittend tot 25 personen worden ontvangen. Met de buitenruimte erbij, kunnen er 80 personen worden ontvangen.
De tuin kan -tegen een meerprijs- overdekt worden met een festivaldoek.

Long John’s Tuinhuis heeft een eigen bar en met liefde verzorgen wij een passend ontbijt, lunch, high tea, uitgebreide borrel of diner. In het Tuinhuis is een intiem, onversterkt optreden of achtergrondmuziek mogelijk, maar verstrekte muziek niet. Vlakbij gelegen is de aanlegsteiger van de Amersfoorts rondvaartboot. Dit geeft de mogelijkheid om een rondvaart te combineren met een ontvangst in het Tuinhuis.

Maximum aantal personen
Staand | 50 personen
Zittend | 25 personen
Incl. buitenruimte | 80 personen

Faciliteiten
• Eigen entree
• Eigen bar
• Hout gestookte haard
• Diverse ontbijt, lunch of borrelmogelijkheden

Afhuren voor een dagdeel is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden of een offerte op maat.