Ga naar hoofdinhoud
Het Tuinhuis

Het Tuinhuis is een prachtig gerenoveerd historisch pandje dat uitkijkt op de gracht, de Stadstuin en het Krankeledenplantsoen. In de winter brandt hier de open haard en in de zomer zit je heerlijk op het aangrenzende terras, aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren.

Het Tuinhuis is onderdeel van Long John’s Pub, waar je kunt genieten van een ontbijt, lunch, uitgebreide borrel of diner. Met een binnenruimte van 50m2, een bar en een terrastuin aan de gracht is het een prachtige locatie om gewoon heerlijk te zitten, maar ook als je iets te vieren hebt. Er is in totaal ruimte voor 25 personen (maar staand passen er gerust nog wat meer bij).

Tuinhuis reserveren

Natuurlijk ben je altijd welkom om met een groep te komen vergaderen, borrelen of dineren in het Tuinhuis, wanneer deze beschikbaar is. Wij bekijken dit per aanvraag, maar houd er rekening mee dat we in de zomermaanden (juni-augustus) en op donderdag, vrijdag en zaterdag het tuinhuis in de meeste gevallen niet kunnen verhuren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan gerust een mail naar info@longjohns.nl.

Anderen beoordelen ons als uitstekend
tripadvisor

nette kamer met badkamer (enige minpuntje; gedeelde wc). mooi uitzicht over het pleintje en de medewerkers zijn verschrikkelijk lief (ze hadden zelfs rozenblaadjes op het bed gelegd toen ik dat aangaf te willen). zou er zeker nogmaals naartoe gaan!

tripadvisor

De perfecte centrale plek om te slapen in Amersfoort. Personeel is heel erg gastvrij en vriendelijk. De suite is ruim, wat gedateerd, maar volstaat prima. Goede prijs. Uitzicht door het zolderraam op de Onze Lieve Vrouwentoren is erg leuk en aan de voorkant uitzicht op het plein (Lieve Vrouwenkerkhof). Lekker eten en drinken wat je van een pub kunt verwachten. Naast Kilkenny en Guinness verschillende speciaalbieren op tap, blik en fles. We komen hier zeker terug.

tripadvisor

Prima verblijf. Klein maar fijn. Heerlijk voor weekendje A'foort. Echt in t centrum gelegen. Mooie stadstuin aan t water. Vriendelijk personeel. Lekkere whiskey, heerlijk ontbijt. Goed advies gekregen waar te parkeren. Helaas de TV kan alleen bekeken worden via koppeling met je eigen telefoon of i-pad.....

tripadvisor

Wat een fijn plekje zo middenin het centrum. Als echte Hollander betaal ik niet graag te veel en dat is hier zeker niet aan de orde. Voor een prikkie een kleine maar zeer nette kamer geboekt waar vandaan je zo het centrum in wandelt.