skip to Main Content

Long John’s Hotel (voormalig Lange Jan Hotel) is gevestigd in een fraai gerenoveerd 18e-eeuws pand en geleden aan een vrolijk plein met verschillende café’s en restaurants.
De historische allure van Amersfoort is rondom rijkelijk aanwezig: Long John’s Hotel ligt namelijk aan de voet van ‘Lange Jan’, de beroemde middeleeuwse Onze Lieve Vrouwetoren.
Aan de achterkant van het hotel stroomt het water van de gracht voorbij.

Wij zijn er trots op dat Tripadvisor ons hotel heeft uitgeroepen tot ‘beste voordelige hotel van Nederland’. De sfeer is prettig en persoonlijk, de kamers zijn aangenaam en ons hotel is gelegen op de meest centrale plek van het land. Een verblijf in Long John’s Hotel is hierdoor zeer geschikt voor zowel een romantisch weekend weg als een zakelijke bijeenkomst.
Je bent van harte welkom.

In Long John’s Pub ben je de hele dag welkom. Voor een uitgebreid ontbijt of kop koffie in de vroege ochtend, een goede lunch of diner en natuurlijk voor heerlijke hapjes bij de borrel. Voel je thuis in de gezellige pub of op één van onze twee terrassen aan het water.

In de achtertuin van Long John’s Pub vind je ons prachtige terras aan het water en het knusse Tuinhuis. Een oase midden in de binnenstad voor een cocktail in de zomer of een speciaalbiertje bij de open haard in de winter.

Anderen beoordelen ons als uitstekend
tripadvisor

nette kamer met badkamer (enige minpuntje; gedeelde wc). mooi uitzicht over het pleintje en de medewerkers zijn verschrikkelijk lief (ze hadden zelfs rozenblaadjes op het bed gelegd toen ik dat aangaf te willen). zou er zeker nogmaals naartoe gaan!

tripadvisor

De perfecte centrale plek om te slapen in Amersfoort. Personeel is heel erg gastvrij en vriendelijk. De suite is ruim, wat gedateerd, maar volstaat prima. Goede prijs. Uitzicht door het zolderraam op de Onze Lieve Vrouwentoren is erg leuk en aan de voorkant uitzicht op het plein (Lieve Vrouwenkerkhof). Lekker eten en drinken wat je van een pub kunt verwachten. Naast Kilkenny en Guinness verschillende speciaalbieren op tap, blik en fles. We komen hier zeker terug.

tripadvisor

Prima verblijf. Klein maar fijn. Heerlijk voor weekendje A'foort. Echt in t centrum gelegen. Mooie stadstuin aan t water. Vriendelijk personeel. Lekkere whiskey, heerlijk ontbijt. Goed advies gekregen waar te parkeren. Helaas de TV kan alleen bekeken worden via koppeling met je eigen telefoon of i-pad.....

tripadvisor

Wat een fijn plekje zo middenin het centrum. Als echte Hollander betaal ik niet graag te veel en dat is hier zeker niet aan de orde. Voor een prikkie een kleine maar zeer nette kamer geboekt waar vandaan je zo het centrum in wandelt.

X
X