skip to Main Content

Long John’s Hotel (voormalig Lange Jan Hotel) is gevestigd in een fraai gerenoveerd 18e-eeuws pand en geleden aan een vrolijk plein met verschillende café’s en restaurants.
De historische allure van Amersfoort is rondom rijkelijk aanwezig: Long John’s Hotel ligt namelijk aan de voet van ‘Lange Jan’, de beroemde middeleeuwse Onze Lieve Vrouwetoren.
Aan de achterkant van het hotel stroomt het water van de gracht voorbij.

Wij zijn er trots op dat Tripadvisor ons hotel heeft uitgeroepen tot ‘beste voordelige hotel van Nederland’. De sfeer is prettig en persoonlijk, de kamers zijn aangenaam en ons hotel is gelegen op de meest centrale plek van het land. Een verblijf in Long John’s Hotel is hierdoor zeer geschikt voor zowel een romantisch weekend weg als een zakelijke bijeenkomst.
Je bent van harte welkom.

In Long John’s Pub ben je de hele dag welkom. Voor een uitgebreid ontbijt of kop koffie in de vroege ochtend, een goede lunch of diner en natuurlijk voor heerlijke hapjes bij de borrel. Voel je thuis in de gezellige pub of op één van onze twee terrassen aan het water.

In de achtertuin van Long John’s Pub vind je ons prachtige terras aan het water en het knusse Tuinhuis. Een oase midden in de binnenstad voor een cocktail in de zomer of een speciaalbiertje bij de open haard in de winter.