Ga naar hoofdinhoud

PARKEREN IN AMERSFOORT

Als onze gast kun je voor maar €7,50 euro per dag parkeren bij Q-Park Centrum Mondriaan, op vier minuten loopafstand van ons hotel. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan alvast online, soepel en snel.

Let op: de binnenstad is alleen toegankelijk voor vergunninghouders. Het is dus niet mogelijk om met de auto bij het hotel te komen en hier te parkeren.

Kom je met de fiets?
Deze kun je parkeren achter de Onze Lieve Vrouwetoren naast het hotel, of in de bewaakte fietsenstalling op loopafstand van ons hotel. We helpen je hier graag bij, dus vraag ons gerust om hulp voor of tijdens het inchecken.

Parkeerplaats online reserveren

TREIN VANUIT LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Neem op Schiphol de trein naar Amersfoort Centraal. Vanaf het Centraal Station neem je bus 5 (richting Station Vathorst), bus 6 (richting Liendert en Rustenburg), of bus 82 (richting Doorn) naar busstation Centrum (1 halte). Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar Long John’s Pub & Hotel. De totale reis duurt ongeveer een uur.

ROUTEBESCHRIJVING

Krankeledenstraat 20-22
Amersfoort, 3811 BN
Nederland

Reis je met het openbaar vervoer? Download de 9292 app of gebruik Google Maps om makkelijk te navigeren.

  • Amersfoort Centraal Station: 8 min
  • Schiphol Airport: 44 min
  • Amsterdam Centraal Station: 38 min
  • Utrecht Centraal Station: 13 min

We wensen je alvast een hele prettige reis!

Anderen beoordelen ons als uitstekend
tripadvisor

nette kamer met badkamer (enige minpuntje; gedeelde wc). mooi uitzicht over het pleintje en de medewerkers zijn verschrikkelijk lief (ze hadden zelfs rozenblaadjes op het bed gelegd toen ik dat aangaf te willen). zou er zeker nogmaals naartoe gaan!

tripadvisor

De perfecte centrale plek om te slapen in Amersfoort. Personeel is heel erg gastvrij en vriendelijk. De suite is ruim, wat gedateerd, maar volstaat prima. Goede prijs. Uitzicht door het zolderraam op de Onze Lieve Vrouwentoren is erg leuk en aan de voorkant uitzicht op het plein (Lieve Vrouwenkerkhof). Lekker eten en drinken wat je van een pub kunt verwachten. Naast Kilkenny en Guinness verschillende speciaalbieren op tap, blik en fles. We komen hier zeker terug.

tripadvisor

Prima verblijf. Klein maar fijn. Heerlijk voor weekendje A'foort. Echt in t centrum gelegen. Mooie stadstuin aan t water. Vriendelijk personeel. Lekkere whiskey, heerlijk ontbijt. Goed advies gekregen waar te parkeren. Helaas de TV kan alleen bekeken worden via koppeling met je eigen telefoon of i-pad.....

tripadvisor

Wat een fijn plekje zo middenin het centrum. Als echte Hollander betaal ik niet graag te veel en dat is hier zeker niet aan de orde. Voor een prikkie een kleine maar zeer nette kamer geboekt waar vandaan je zo het centrum in wandelt.