Ga naar hoofdinhoud
Verblijf bij Long John's Hotel
en word wakker op een fantastische
locatie in hartje centrum Amersfoort
Verblijf bij Long John's Hotel en word wakker op een fantastische locatie in hartje centrum Amersfoort

Long John’s Hotel (voormalig Lange Jan Hotel) bevindt zich in het hart van Amersfoort, pal naast de Onze Lieve Vrouwetoren. Deze beroemde middeleeuwse toren wordt in de volksmond ook wel liefkozend de ‘Lange Jan’ genoemd (inderdaad: vandaar de naam). Het hotel heeft twaalf aangename kamers en twee longstay appartementen. In onze historische panden heerst een prettige en persoonlijke sfeer. En natuurlijk ben je altijd welkom voor een heerlijk ontbijt, goede kop koffie of gezellige borrel beneden in Long John’s Pub.

Long John’s Hotel (voormalig Lange Jan Hotel) bevindt zich in het hart van Amersfoort, pal naast de Onze Lieve Vrouwetoren. Deze beroemde middeleeuwse toren wordt in de volksmond ook wel liefkozend de ‘Lange Jan’ genoemd (inderdaad: vandaar de naam).
Long John’s Hotel heeft twaalf aangename kamers en twee appartementen.
In onze historische panden heerst een prettige en persoonlijke sfeer. En natuurlijk ben je altijd welkom voor een heerlijk ontbijt, goede kop koffie of gezellige borrel beneden in Long John’s Pub.

Anderen beoordelen ons als uitstekend
tripadvisor

nette kamer met badkamer (enige minpuntje; gedeelde wc). mooi uitzicht over het pleintje en de medewerkers zijn verschrikkelijk lief (ze hadden zelfs rozenblaadjes op het bed gelegd toen ik dat aangaf te willen). zou er zeker nogmaals naartoe gaan!

tripadvisor

De perfecte centrale plek om te slapen in Amersfoort. Personeel is heel erg gastvrij en vriendelijk. De suite is ruim, wat gedateerd, maar volstaat prima. Goede prijs. Uitzicht door het zolderraam op de Onze Lieve Vrouwentoren is erg leuk en aan de voorkant uitzicht op het plein (Lieve Vrouwenkerkhof). Lekker eten en drinken wat je van een pub kunt verwachten. Naast Kilkenny en Guinness verschillende speciaalbieren op tap, blik en fles. We komen hier zeker terug.

tripadvisor

Prima verblijf. Klein maar fijn. Heerlijk voor weekendje A'foort. Echt in t centrum gelegen. Mooie stadstuin aan t water. Vriendelijk personeel. Lekkere whiskey, heerlijk ontbijt. Goed advies gekregen waar te parkeren. Helaas de TV kan alleen bekeken worden via koppeling met je eigen telefoon of i-pad.....

tripadvisor

Wat een fijn plekje zo middenin het centrum. Als echte Hollander betaal ik niet graag te veel en dat is hier zeker niet aan de orde. Voor een prikkie een kleine maar zeer nette kamer geboekt waar vandaan je zo het centrum in wandelt.